Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008

η κολυμβήθρα...-Παραιτήθηκε λοιπόν ο γιος του ταχυδρόμου…
-Και τώρα,τι έχει σειρά να συμβεί;
-Τι εννοώ;
-Η αποπομπή Ρουσόπουλου ήταν η πρώτη επαναστατική αντίδραση της κοινωνίας,που πλέον δεν ανέχεται να τη λοιδωρούν και να τη χλευάζουν,με τον πλέον περιφρονητικό τρόπο.
-Γιατί το Ρουσόπουλο τον τελείωσε η κοινωνία!Η πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης δεν άγγιζαν με τίποτα τον ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ,για τον απλούστατο λόγο ότι,με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα είχε στο χέρι,ή έπεφταν στα χέρια του,οικειοθελώς!
-Η κοινωνία είναι αυτή που άσκησε αφόρητη πίεση μέσω των γκάλοπ και μέσω των blogs και έστειλε στον πάγκο(;),τον άνδρα της Μάρας!
-Αυτό το χτύπημα της κοινωνίας,ενάντια στο πιο αλλαζονικό σύστημα εξουσίας που κυβέρνησε τη χώρα τα τελευταία-πάρα πολλά-χρόνια,ήταν μεθοδικό,επίμονο και στο τέλος συντριπτικό!
-Και τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο…
-Η κοινωνία που προσπαθεί,εν μέσω άθλιων διεθνών οικονομικών συγκυριών,και εν μέσω άθλιων εγχώριων κυβερνητικών χειρισμών,να σταθεί στα πόδια της και να πορευτεί προς τα εμπρός,καθοδηγούμενη από ένα αλάνθαστο αίσθημα αυτοσυντήρησης,ετοιμάζει νέα χτυπήματα στην εξουσία!
-Μέχρι την τελική επικράτηση…
-Αν αυτός ο κύριος που θέλει να λέγεται Πρωθυπουργός,δεν αντιληφθεί,ότι η ΄΄θυσία΄΄ του πιο στενού του συνεργάτη,δεν είναι η ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ και δεν αρκεί από μόνη της,να εξαγνίσει όλες τις αμαρτίες και τις ΑΝΟΜΙΕΣ του συστήματος ΤΟΥ…
-Αν λοιπόν ΑΥΤΟΣ,δεν κινηθεί πλέον,σύμφωνα με το συμφέρον του λαού και δεν καθορίσει πλαίσια και πολιτικές αστραπιαίες,που θα ανακουφίσουν και θα ικανοποιήσουν την ΚΟΙΝΩΝΙΑ,τότε θα δεχθεί τόσο ισχυρά χτυπήματα,που θα τον αποτελειώσουν και θα ΤΟΝ κατατάξουν,πάρα πολύ σύντομα,στη κατηγορία των συνταξιούχων γελωτοποιών ηγετών,που για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο,κατά καιρούς ,τους δίνεται η ευκαιρία να διαχειρίζονται τις τύχες διάφορων ΑΤΥΧΩΝ λαών,ίσως για να δοκιμάζονται τα αντανακλαστικά,των λαών αυτών…