Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

μελαγχολία (V)...

... ο μελαγχολικός ηγέτης (http://igotnewsforyou.blogspot.com/2008/10/v.html) έχει φτάσει στα όριά του..!Προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε να αποκοπεί από το μελαγχολικό του κόσμο,έκανε διαγγέλματα απανωτά,έκανε εφόδους,πήρε πρωτοβουλίες,έφτασε στο σημείο να σχεδιάσει και πορεία-εξόρμηση προς το λαό,όμως τα μηνύματα από το λαό του εξακολουθούν να είναι μελαγχολικά..!

Ο μελαγχολικός ηγέτης λείπει ταξίδι τώρα,όμως πίσω του οι άνθρωποι της αυλής του,σφάζονται για τη διαδοχή και αυτός τα ξέρει όλα αυτά και μελαγχολεί περισσότερο..!

Άλλωστε,η αυλή του,είναι η αιτία της μελαγχολίας του!Αυτός ήταν γεννημένος μεγάλος ηγέτης,έτοιμος από πάντα,να λατρεύεται από το λαό!Είχε μεγάλα οράματα,να πάει τη χώρα του μπροστά,να κάνει όλους τους υπηκόους του να ευημερούν και να χαμογελούν,να καταστρέψει όλους τους νταβαντζήδες με μιά του κίνηση!Όμως διάλεξε λάθος την αυλή του και αυτή η αυλή τον οδήγησε στη μελαγχολία και στην κατάρρευση!Και ο λαός του δεν τον αγαπάει πια και αυτό το ξέρει και μελαγχολεί ολοένα και βαθύτερα!

Γιατί τι ήθελε ο ηγέτης;Μόνο τη στοργή και την αγάπη του λαού του!Τίποτα άλλο!Όμως η αυλή του φρόντισε να βάλει χέρι και στην περιουσία του λαού και αυτό τον μελαγχόλησε πολύ,πάρα πολύ..!!!!!