Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2008

΄΄οι απαγωγείς του πρωθυπουργού΄΄


Πέτρος Τατούλης, βουλευτής της Ν.Δ
Πέντε «βόμβες» εξαπολύει προσωπικά κατά του πρωθυπουργού ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Π. Τατούλης, με τη συνέντευξη-πολιτικό μανιφέστο που παραχωρεί στο «Εθνος». Ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού «ρίχνει το γάντι» στον κ. Καραμανλή, αμφισβητώντας ευθέως όχι μόνον βασικές επιλογές της κυβέρνησής του αλλά και τη δυνατότητά του να εμπνεύσει την ελπίδα στους Ελληνες και τις Ελληνίδες και να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.


Χαρακτηρίζει «συνένοχο τον πρωθυπουργό» για τα «νεοδημοκρατικά δεινά» και σημειώνει ότι ο κ. Καραμανλής είναι «απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνος για όλες τις κυβερνητικές επιλογές, πολιτικών και προσώπων». «Εχει άποψη και γνώση από την πρώτη κιόλας στιγμή», συμπληρώνει.

Καλεί τον πρωθυπουργό να καταγγείλει τους «απαγωγείς του» εάν πιστεύει ότι είναι όμηρος και προσθέτει ότι «η παράταξη διαθέτει ακόμη θαρραλέες δυνάμεις που θα συνδράμουν στην απελευθέρωσή του».

Ακυρώνει το δίλημμα «Καραμανλής ή χάος» και εκφράζει «ανοιχτά» την άποψη ότι το τέλος των αυτοδυναμιών δεν σημαίνει χάος.

Απορρίπτει το τελεσίγραφο Καραμανλή για την εσωστρέφεια.

Ακυρώνει το «χαρτί» του ανασχηματισμού, λέγοντας ότι δεν έχει νόημα όταν δεν υπάρχουν μέσα στο κόμματα κριτήρια αξιοκρατίας και κλίμακα αξιολόγησης.
(από το ΕΘΝΟΣ,και το Γιάννη Σαραντάκο)