Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

10 σφαίρες για τον Αλέκο Κοσμόπουλο!!!


''Μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία που με πολύ έξυπνους χειρισμούς άφησε τους "νονούς" να "φάνε" των Α. Κοσμόπουλο αφού η ίδια δεν μπορούσε ούτε να τον βρει!!!'' (troktiko)
-και όμως το troktiko λέει μια αλήθεια!
-η ελληνική Αστυνομία,από ανικανότητα στην αρχή και συνειδητά στη συνέχεια,υλοποίησε ένα πάρα πολύ έξυπνο σχέδιο...
-άφησε τις ομάδες των ''νονών'' να αλληλοεξοντωθούν,αφού φρόντισε με διάφορους τρόπους να συντηρεί την αντιπαλότητα των ομάδων αυτών,από τη στιγμή που είδε πως ήταν μάταιο και ανέφικτο να τρέχει συνέχεια από πίσω τους...
-έτσι τα τελευταία χρόνια,δεκάδες ''μαφιόζοι'' έχουν πέσει νεκροί και οι εναπομείναντες,από φόβο μήπως είναι τα επόμενα θύματα αυτού του ακήρυκτου πολέμου,καταφεύγουν στην Αστυνομία για προστασία...!!
-αναίμακτα λοιπόν η Αστυνομία,παρακολουθεί την εξόντωση των ομάδων αυτών και κυρίως τον ανηλεή πόλεμο των Στεφανάκου και Ναστούλη,πρωτοκλασάτων νονών στην Ελλάδα..
-ποιος θα επικρατήσει είναι άγνωστο,ο πραγματικός νικητής είναι η κοινή λογική της Αστυνομίας που εφαρμόστηκε τέλεια στην περίπτωση αυτή!!
Υ.Γ.Ο Αλέκος Κοσμόπουλος,ήταν από τους πιο γνωστούς νονούς της νύχτας, ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα σε ομάδα που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας.
Είχε συλληφθεί στο Γύθειο στις 16 Ιουλίου 1992, μετά από επιχείρηση αστυνομικών, αφού κατηγορείται για τη δολοφονία, τον Μάιο και τον Ιούλιο του 1990, του υπαλλήλου τράπεζας Γιώργου Κάσα και του σερβιτόρου στο κέντρο «Όνειρο» Θεοδώρου Ντουρζιώτη. Τον τελευταίο τον δολοφόνησε γιατί δεν τον αποκάλεσε «κύριο»…