Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2008, 1:35:40 πμ
PRESSMME - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Λέει ψέμματα ο Θ. Ρουσόπουλος και επειδή είναι αμετανόητος δεν πρέπει να συγχωρεθεί. Στα χέρια του pressmme έφτασαν όλες οι μισθοδοσίες του Mega Channel από το 1995 και μετά. Σε καμία από αυτές δεν προκύπτει ότι ο Θ. Ρουσόπουλος είναι μέσα στους δέκα καλύτερα αμοιβομένους δημοσιογράφους του Μεγάλου Καναλιού. Σε όλες τις μισθοδοσίες που έχουμε στα χέρια μας έπαιρναν περισσότερα χρήματα οι δημοσιογράφοι Ν. Χατζηνικολάου, Α. Λιάτσος, Χρ. Παναγιωτόπουλος, Αλ. Παπαχελάς, Ν. Στραβελάκης, Μαρία Καρχιλάκη, Μιχ. Κεφαλογιάννης, Α. Λιάρος και Γ. Πολίτης. Ακόμα και ο αθλητικός συντάκτης Χρ. Σωτηρακόπουλος, ο οποίος παραμένει μέχρι σήμερα στο Mega έπαιρνε περισσότερα χρήματα από το 1995 μέχρι το 1999. Για την Μάρα Ζαχαρέα δεν το συζητάμε. Έκανε τότε ελεύθερο πολιτικό και τότε έπαιρνε σημερινά χρήματα γύρω στα 2.000 ευρώ.
Κατά συνέπεια λέει ψέμματα ο πρώην υπουργός ότι ήταν από τους καλύτερα αμοιβομένους δημοσιογράφους, καθώς στο Star έμεινε ένα χρόνο μόνο, πριν αναλάβει καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου της Ν.Δ. τον Αύγουστο του 2000.
Όλα αυτά τα γνώριζε ο Γ. Πρετεντέρης, ο οποίος ήταν στο Mega και δεν ήταν ούτε αυτός από τους καλύτερα αμοιβομένους δημοσιογράφους εκείνη την περίοδο. Τα γνώριζε, λοιπόν, αλλά τα έκρυψε από την συνέντευξη που του πήρε.

(από το pressmme)