Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

''άρτος και θέαμα!!!"



Ξέπλενε μαύρο χρήμα ο ιδιοκτήτης φούρνων και στριπτιζάδικων που αναζητείται


10 Νοεμβρίου 2008, 12:49
Μέσω off shore κυπριακής εταιρείας ξέπλενε μαύρο χρήμα που κέρδιζε από τα δύο στριπτιζάδικα, τα οποία διατηρεί στην Αθήνα, ο γνωστός επιχειρηματίας Α.Γ., εμφανίζοντας στη συνέχεια μέρος αυτών ως κέρδη από την αλυσίδα φούρνων με την επωνυμία «Χωριάτικο», της οποίας επίσης είναι ιδιοκτήτης.
Όπως υπολογίζεται, τα ημερήσια κέρδη του επιχειρηματία από τα δύο στριπτιζάδικα ανέρχονταν στα 10.000 ευρώ!
Η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Λευκός Άρτος» διήρκεσε περίπου ένα χρόνο, σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και συμμετείχε 60 άνδρες.
Μετά από σχετικές πληροφορίες, αστυνομικοί, επτά εισαγγελείς και δύο υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) έκαναν έφοδο τα ξημερώματα σε δύο στριπτιζάδικα, το Αλκατράζ στη λεωφόρο Συγγρού και το Σταρ στη Μεταμόρφωση και συνέλαβαν συνολικά 31 άτομα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο αδερφός και συνιδιοκτήτης του επιχειρηματία, υπάλληλοι των καταστημάτων και αλλοδαπές χορεύτριες και χορευτές, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας.
Στη συνέχεια, έκαναν έφοδο σε γραφείο, που διατηρεί ο ιδιοκτήτης των στριπτιζάδικων και της αλυσίδας φούρνων στην οδό Μιχαήλ Βόδα στο κέντρο της Αθήνας, όπου και εντόπισαν τα παράνομα βιβλία, όπου καταγράφονταν τα πραγματικά έσοδα από τις επιχειρήσεις.
Η αστυνομική έρευνα ολοκληρώθηκε με έφοδο σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, όπου ο επιχειρηματίας έκρυβε τις κοπέλες που δούλευαν στα στριπτιζάδικα και οι οποίες δεν διέθεταν τα απαιτούμενα έγγραφα.
Συνολικά κατασχέθηκαν 50.000 ευρώ τα οποία προέρχονταν από τις παράνομες δραστηριότητες της οργάνωσης, ενώ κατασχέθηκαν πλήθος εγγράφων και σημειώσεων, τα οποί καταδεικνύουν τους τρόπους με τους οποίους η οργάνωση ξέπλενε το μαύρο χρήμα.
Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια. Μέλη της ομάδας ήταν άνδρες και γυναίκες από την Ελλάδα, το Καζακστάν, τη Μολδαβία, τη Ρωσία, τη Ρουμανία και τη Λιθουανία.
Η επαφή με τις κοπέλες γινόταν μέσω γραφείου ευρέσεως εργασίας το οποίο βρίσκεται στην σιβηρική Ρωσία και μέσω του οποίου ζητούσαν χορεύτριες. Με πλαστά έγγραφα έφερναν τις ενδιαφερόμενες στην Ελλάδα και αφού τους χορηγούσαν πλαστά διαβατήρια ή ζητούσαν πολιτικό άσυλο, τις ανάγκαζαν με τη βία είτε να κάνουν στριπτίζ, είτε να πηγαίνουν σε ερωτικά ραντεβού.
Ο επιχειρηματίας και εγκέφαλος της οργάνωσης αναζητείται.

(από τη zougla.gr)



-το ωραίο είναι ότι οι φούρνοι ήταν κερδοφόροι!!!!


-μόνο το κατάστημα-φούρνος της Ιουλιανού και Μιχαήλ Βόδα έκανε 3.000 αποδείξεις την μέρα,είσπραξη πάνω απο 6.000 ή 7.000 ευρώ!!


-το καταπληκτικό όμως είναι ότι ο συγκεκριμένος φούρνος έγινε με ευρωπα'ι'κά κονδύλια,συγχρηματοδότηση,από το ΕΠΑΝ!!!


-στο γραφείο-λογιστήριο στην απέναντι γωνία από το φούρνο,καθημερινά μπαινόβγαιναν δεκάδες καλλονές-αλλοδαπές,χωρίς να παίρνουν καμμία απολύτως προφύλαξη,συνοδεία πάντα του Μολδαβού προστάτη τους!!!!


-έχει γίνει μάλιστα το εξής επεισόδιο στο λογιστήριο αυτό,το αφεντικό μάλωνε το Μολδαβό,γιατί για βίζιτα κοπέλας μέσα στο στριπτιζάδικο,από την οποία πήραν 2.000 ευρώ,ο Μολδαβός έδωσε στη κοπέλα 400 ευρώ,ενώ το αφεντικό έλεγε ότι έπρεπε να της δώσει 200!!

-τα δύο αδέρφια ήταν γενικά ήρεμοι και ευγενικοί άνθρωποι,με πάθη,και ωραίο γούστο στις γυναίκες!!

-στους φούρνους τους δε,όπου εργάζονται μόνο αλλοδαποί,οι γυναίκες είναι πολύ σέξυ ντυμένες-για φούρνο-και νόστιμες!!!


-βέβαια μπορεί οι εγκέφαλοι όλου του κόλπου να ήταν τα δύο αδέρφια Αντώνης και Άγγελος,αλλά στην επιχείρησή τους,στο λογιστήριο, εργαζόταν και η κόρη του ενός από τους δύο και φυσικά κάθε μέρα ήταν εκεί και η μαμά τους,μια υπέροχη γηραιή mafia-mama,που τους έφερνε φαγητό...

-η εικόνα ήταν μία ωραία,πάρα πολύ επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση-φούρνων....

-από πίσω ήταν όμως κάτι άλλο,πολύ έξυπνο...


-τελικά όμως όλα τα ωραία σχέδια,έχουν ένα τέλος...όχι πάντα happy


(igotnewsforyou)